top of page
IMG_0704_edited.jpg

OVER LICHTEKOOI

Wij zijn Ella en Bastiaan.We waren semi-net-afgestudeerd in het midden van een pandemie. Tja, wat doe je dan, als jonge mens, aan het begin van je volwassen leven, dat amper kan beginnen? De cafés waren dicht, dus daar konden we onze tijd niet verbrodden.

Uiteindelijk hebben we besloten om onze grote droom eindelijk waar te maken: onze creativiteit aan de wereld tonen. We hadden allebei wel notitieboekjes vol met tekeningen en designs, maar niemand om het mee te delen. Tot nu.

We keken in een woordenboek, haalden daar een geinig woord uit, en ons merk was geboren. Lichtekooi, stout, en uitdagend, maar toch een bron van lichtpuntje in deze wereld.

Maar, we wilden niet voor de makkelijke weg gaan: we konden natuurlijk erg goedkope shirts en truien laten bedrukken en die dan voor een monstermarge verkopen, maar zo doen wij de dingen niet. We gingen op onderzoek, en vonden de groenste en eerlijkste leveranciers, en gingen met hen in zee. En toch houden we de prijzen zo laag mogelijk, want ethische kleren mogen geen luxeproduct zijn.

bottom of page